Att ställa upp för polaren

Det var ett bra tag sedan jag skrev nu och det beror nog på att det har varit mycket i livet, både på det privata och professionella planet.

Något bättre i form nu än sist
Senast jag skrev så pratade jag om att jag skulle börja löpträna till våren. Tyvärr har jag inte riktigt kommit igång hundra procent med det, men jag är däremot gång ganska bra på gymmet numera. Senaste månaderna har jag nog åtminstone snittat 2 pass i veckan. Sedan går jag ju mycket om dagarna också, så har ju ändå lite naturlig motion också.

Stöttat polaren som hållit på med likvidation av sitt aktiebolag
Har ägnat senaste veckan åt att agera som stöttepelare åt polaren. För typ 2 år sedan startade han igång ett företag inom någon form av konsultande mot företag när det gällde underhåll av deras servrar (Inte helt hundra på exakt vad det är, men något IT-relaterat i allafall). Han hade någon idé om att många företag hade svårt att få tag i folk på nätterna om det skulle va nått som strulade, och eftersom han är en nattuggla så tänkte han nischa sig mot just natt-jour, fast utan dyra kostnader för den obekväma arbetstiden. Han tycker ju att det är dagstid som är den obekvämaste tiden att jobba på, haha. Tur man är olika.

Hur som helst så har väl det här inte gått sådär jättebra och efter många om och med beslutade han sig för att lägga ner företaget för ett tag sedan. Först var han så sjukt stressad över allt som var tvunget att göras, men sedan hittade han ett företag som jobbade med just likvidation av aktiebolag som han då istället kunde lämna över det på. Han behövde inte vara med i själv avvecklingsprocessen sen vilket jag tror är bra. Man märkte att han mådde bättre efter att han tog beslutet.

När man trodde att allt var löst så kom nästa grej
Precis när man tänkte att ”Fan vad skönt, nu börjar han bli sig själv igen” så fick han reda på att han troligen har någon form av artros i tummen (Ja man kan tydligen ha det). Eftersom han jobbar med tangentbord så är det ganska viktigt för honom att fingrarna fungerar som det ska så det här kom lite som sista droppen. I helgen var han lika deppig igen stackaren.

Men det får bli att bjuda ut på nå schysst käk och en öl till helgen tror jag. Allt löser sig ju i slutändan även om det kan vara svårt att se ljuset ibland.

Till er som känner att ni behöver lite motivation eller en push i vardagen, lyssna på låten nedan. Easy livin! Det säger egentligen allt! Uriah Heep är grymma.