Den attraktiva mjuka sidan

Det är många män som verkar tro att det är macho 100 procent som gäller för att göra sig hörda och samtidigt få uppmärksamhet från kvinnor. På ett sätt har de rätt. Genom att bete sig väldigt macho, hela tiden, så kommer de att få en massa uppmärksamhet. Dock så kommer det att vara uppmärksamhet som inte är av den bra typen, utan majoriteten av människorna i en sådan persons omgivning kommer att ogilla det som de ser. Visst är det bra att visa sig stark och självsäker, men det behöver aldrig gå så långt att man blir en skithög. Det gillar ingen.

Det som snarare bör lyftas fram, det som gör att ett intresse blir djupare och mer intensivt, är den mjuka sidan hos oss alla. Alla har den, så det är bara att erkänna det på en gång och släppa alla föreställningar om att du är lika hård på insidan som du är på utsidan. Alla har vi känslor som behöver komma fram, och att lyckas med det är ett karaktärsdrag som är attraktivt. Det betyder alltså att man inte behöver ha pumpade muskler och ett vackert utseende – ett intressant och öppet hjärta kommer man långt med och hittar oftast rätt då.

Johan's blogg!
Johan’s blogg!

Ta bara en sådan som min kompis Johan på hso.nu. Det här är en kille som verkligen inte har några problem med att visa sina känsla sidor, samtidigt som han har ett väldigt manligt arbete. På något sätt har han lyckats med bedriften att blanda de båda på ett bra sätt, något som många inte lyckas med och det är bara att applådera honom för det. Så killar, vill ni ha en förebild, spana då in Johan och hans blogg.