Manlig romantik – finns det?

Igår var jag ute en sväng med bilen och åkte förbi Thors café som ligger längst med älven här utanför staden. Spelade lite bangolf med Thomas och Kent och satt mest och bara snackade om OS, EM och vilken grym sommar det har varit sports- och idrottsmässigt. Är en så skön känsla det här med att nästan alltid ha någon match att se fram emot på kvällarna, eller hur?

Världens snyggaste ställe att fria på
På vägen hem spanade jag ner mot husen vid älven som man alltid gör när man åker där. Men då såg jag något nytt som jag inte sett förut på ett av de första husen där efter handelsträdgården. De hade satt upp en paviljong längst med bryggan och inrett med utemöbler, lampor, matta och hela kitet. Så jäkla snyggt! Fördomsfullt nog tänkte jag ju direkt att ”det här är skapat av kvinnan i huset” men tro mig när jag säger detta: Det visade sig vara mannen som hade skapat det där ”uterummet”, enligt Thomas. Tydligen hade han satt upp det för att fria till sin fru på hennes 30-årsdag. Så sjukt imponerande. Så för er som undrar om det finns något sådant som manlig romantik? Oh yes, it does.

Något att bygga på hemma
Inspirerad som jag blev var jag tvungen att kolla lite på nätet efter liknande kreationer, och hittade många snygga paviljonger på Trademax. Enkelt när de liksom redan är skapade, eller hur? Då behöver man bara smälla upp det i trädgården sen. Funderar på att köpa ett själv nu, och blev sugen på den där typen de hade vid vattnet. Det såg ut typ som det här:

paviljong

I övrigt för sommaren vet jag inte om det blir så mycket mer. En del vidare löpträning, en del gym och kanske lite fotbollsträning om kondisen pallar, ha ha. Är ju inte direkt i samma form som man var när man var 16 längre. Men schysst att bara lira lite boll med grabbarna ändå. Kan man avsluta med en öl och en match på pubben sen så är kvällen planerad liksom. Återigen, easy livin is my kind of livin 🙂