Pizza byggde denna vackra kropp

Jag tar inte så väl hand om mig själv som jag borde, vilket är ett enkelt konstaterande. För mycket pizza och kebab och för lite motion helt enkelt. Jag menar, det är ju en skön livsstil på sitt vis, men kroppen mår ju inte bra av det i längden, och leder ju på så vis till att man i slutändan mår dåligt. Sedan kommer man ju att få olika krämpor och problem och dö i förtid. Okej, nu blev jag lite väl dramatisk, men i grund och botten är det ju dagens sanning. Att dö bara för att man lever ett skönt liv känns lite förtretligt så jag har bestämt mig för att skjuta upp döden på obestämd framtid. I’m gonna live forever or die trying!

Genvägar till bättre hälsa
Mer motion och mindre skräpmat är den enkla lösningen som inte är så enkel eftersom det krävs en hel del ansträngning och uppoffringar. Jag inser att jag inte kan undgå att undvika det helt, men jag vill ändå hålla motion till ett minimum och pizza till ett maximum samtidigt som jag får en kropp som inte väger fullt så mycket som den gör nu. Där fick jag lite inspiration från inlägget ”nu ska fettet brinna” på bloggen Jias Diary. Hon tipsar om fettförbrännare som förutom att de bränner fett också hjälper till att hålla aptiten nere. Dessutom ska de också hjälpa till att hålla sockersuget i schack och det låter också intressant. Förutom pizza så äter jag lite väl mycket godis också…

Lite mer träning också
Jag är inte dum och inser att fettförbrännare i sig inte kommer vara tillräckligt, så det blir till att skaffa gymkort också. Om det inte vore för att det är vinter så skulle jag börjat löpträna, men det får vänta tills våren kommer. För övrigt tycker jag det är rätt kul att gå på gym och prova de olika maskinerna. Jag har bara inte kommit mig för att göra det på några år. Bot och bättring lovas och om ett år ska jag ha en kropp som inte skäms för sig!